Home > El Maestrat > L’Ajuntament de Canet es converteix en una escola provisional per a solucionar la falta d’aules prefabricades

L’Ajuntament de Canet es converteix en una escola provisional per a solucionar la falta d’aules prefabricades

escolacanet2019L’inici de curs escolar a Canet lo Roig s’ha dut a terme amb normalitat i amb l’única excepció ressenyable del lloc on s’imparteixen les classes. Les dependències municipals s’han transformat en eventuals aules per a allotjar als 42 escolars de la localitat. La mesura ha sigut adoptada per l’equip de govern local,  la inspecció educativa  i la direcció del col·legi, amb la finalitat de solucionar la falta d’aules prefabricades.  El retard, per part de la Conselleria d’Educació, en l’adjudicació del lloguer i muntatge de les instal·lacions educatives provisionals va obligar a buscar una solució al problema i en un temps rècord es van habilitar les aules en el consistori i altres espais municipals, “el nostre objectiu era que l’alumnat i la comunitat educativa no es veren afectats per la situació i s’ha pogut constatar que la solució adoptada ha sigut la idònia, els xiquets i xiquetes han pogut començar el curs amb normalitat i podran seguir les classes sense problemes fins que disposem de les aules prefabricades”, ha explicat l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.

L’Ajuntament també té habilitat un espai al carrer Constitució perquè s’instal·len les aules prefabricades i, en el moment que es faça efectiu el muntatge d’aquestes, es realitzarà el trasllat.

 

Campanya pels drets lingüístics