Home > Turisme > Peníscola proposa un Hall Escape sobre Cinema per als ponts d’octubre i novembre

Peníscola proposa un Hall Escape sobre Cinema per als ponts d’octubre i novembre

rbthdrLa regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha programat per als pròxims ponts una activitat amb la qual donar a conéixer els escenaris de rodatges de la ciutat i posar a prova els coneixements dels participants sobre les sèries i pel·lícules rodades en aquesta ciutat de cinema.

Concretament es tracta d’un Hall Fuita, una prova de preguntes i proves la fi de les quals és acabar el recorregut superant enigmes, “és similar al conegut joc de Escape Room, l’experiència de la qual l’any passat va ser excepcional en participació, però oberta als escenaris dels propis rodatges, on els participants podran posar-se a prova visitant els llocs més emblemàtics de la Peníscola de Cinema, al mateix temps que competiran amb altres equips participants” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

Aquesta activitat podrà realitzar-se pel nucli antic de la ciutat, sense necessitat d’inscripció prèvia, únicament les parelles o grups hauran d’acostar-se a la carpa d’inici de l’experiència, situada al costat de l’oficina d’informació turística del Passeig Marítim, per a donar començament a la ruta i anar superant enigmes a mesura que van coneixent els racons més bells i inspiradors de la ciutadella i que la indústria audiovisual ha reflectit en la xicoteta o gran pantalla. Els qui resolguen amb èxit l’enigma i completen el recorregut rebran com a premi un joc de taula sobre Peníscola de Cinema.

Entre els dia 8 i 13 d’octubre, així com entre els dies 31 d’octubre i 3 de novembre, en horaris variables de 11h a 14h i a les vesprades de 16.30h a 19.30h “els qui ens visiten tenen un nou al·licient per a conéixer la Peníscola més cinematogràfica realitzant una activitat en família, en parella o amb amics; una oportunitat excepcional per a recórrer la nostra ciutat de cinema” ha valorat també l’alcalde, Andrés Martínez, que ha recordat que l’activitat és totalment gratuïta.

Campanya pels drets lingüístics