Home > Els Ports > DIA 26 D’ OCTUBRE DE 2019. BENICARLÓ- MORELLA: 65 KM EN UN DIA

DIA 26 D’ OCTUBRE DE 2019. BENICARLÓ- MORELLA: 65 KM EN UN DIA

blomorella2019Ja va la novena edición!!! Gràcies a la Penya Setrill i a la col.laboració de membres del grup Xiruca de Benicarló, 18 persones han pogut arribar a complir el seu objectiu.

Aquesta és una marxa molt singular, on l’ esperit muntanyenc està per damunt de tota competició. Es tracta de fer un petit grup, on el recolzament per part dels caminants al llarg de tot el recorregut, és el que compta. Hi ha que complir uns temps de pas,seguint la gràfica pautada per l’ organització, i entre tots s’ aconsegueix.

Enguany, totes les persones que van sortir de la Plaça Sant Bertomeu a les 5h, van arribar a les 19:15h al Portal de Sant Mateu a Morella, cadascuna amb la seua història personal, però sempre amb un objectiu comú: la muntanya, l’ esport, el companyerisme, l’ esforç, la tenacitat i la perseverància.

Un dia magnific per recordar gràcies a tots…. i fins l’ any que be!!!

 

 

Redacció Penya Setrill

Campanya pels drets lingüístics