Home > Gastronomia > Peníscola mostra la seua gastronomia de cinema en el Mercat de Vitòria

Peníscola mostra la seua gastronomia de cinema en el Mercat de Vitòria

alabapeniscola2019El Mercado de Abastos de Vitòria ha acollit aquest matí una demostració a càrrec dels xefs del Club de Producto Peñíscola Gastronómica organitzada des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament.

Amb aquesta acció promocional acaba la campanya prevista en diverses capitals espanyoles, a través de la qual s’han dut les propostes gastronòmiques vinculades als escenaris de pel·lícula i la gastronomia de cine que ofereix la ciutat per gran part del territori. “Una excel·lent oferta que Peníscola proposa als visitants els 365 dies de l’any” ha assegurat la tècnica responsable del projecte, Belén Miguel.

Amb l’objectiu d’afiançar la bona imatge de la cuina peniscolana en el mercat nacional, s’han programat accions d’aquest tipus a Madrid, València, Saragossa, Sevilla, Barcelona i Bilbao en els últims dos anys, a les quals se sumava de cap nou Madrid, fa uns mesos, i avui, la de Vitòria.

Gastronomia de Cine

En l’espai on s’ha dut a terme el Show Cooking s’ha ubicat un estand informatiu sobre Peníscola i els seus escenaris de pel·lícula en el qual els xefs del Club de Producto Peñíscola Gastronómica han posat en valor les bondats de la cuina autòctona local.

Els assistents a aquesta peculiar demostració gastronòmica han pogut degustar tapes com l’estofat de sépia de la Llonja de Peníscola amb carxofa DO i rovellons del Maestrat, all i pebre de rap i llangostins, així com també la sardina de casco amb tomata i alls fregits.

Amb 300 racion de cadascuna de les tapes, les elaboracions inspirades en produccions audiovisuals que ha acollit la ciutat han fet les delícies dels amants de la bona gastronomia en la capital alabesa.

Campanya pels drets lingüístics